Televizoare ieftine sub 500 Ron

Televizoare ieftine sub 500 Ron

Cele mai bune oferte de televizoare noi cu pret sub 500 Ron

Oferte televizoare ieftine

Vezi mai jos lista cu televizoare ieftine sub 500 Ron

Vrei sa-ti cumperi un televizor nou, dar nu ai un buget foarte mare? Noi te ajutam si-ti recomandam cele mai bune si ieftine televizoare ce se pot cumpara din magazinele online din Romania. Pe aceasta pagina vei gasi doar televizoare care costa sub 500 Ron. Iti spunem care este verdictul nostru (in aceasta categorie de pret), dar si cele mai importante specificatii si o scurta descriere a acestora.

Televizor

Model

Verdict

Specificatii

Pret

Sharp LC-24CHF4012E

Televizoare ieftine sub 500 Ron - Sharp LC-24CHF4012E

> Raport calitate/ pret foarte bun

> Tuner Digital DVB-T/T2/C/S/S2

> Diagonala ecran 61 cm

> Sunet Dolby Digital si DTS 2.0

> Rezolutie High Definition

NEI 24NE5000

NEI 24NE5000

> Cel mai ieftin televizor Full HD

> Ecran LCD cu iluminare LED

> Diagonala ecran 61 cm

> Slot CI+, HDMI si USB

> Tuner Digital DVB-T / C

Blaupunkt BLA-236/207O

Blaupunkt BLA-236207O

> Raport calitate/ pret excelent

> NON Smart TV

> Diagonala ecran 60 cm

> Ecran LCD cu iluminare LED

> Slot CI+ si 2 porturi HDMI

Orion T24/D/PIF/LED

Orion T24DPIFLE

> Televizor cu rezolutie Full HD

> NON Smart TV

> Diagonala ecran 61 cm

> Ecran LCD cu iluminare LED

> Tuner Digital Da (DVB-T / C)

Sharp LC-24CHF4012E

Pare greu de crezut, dar chiar si cu un buget de 500 Ron iti poti cumpara un televizor produs de un producator cu nume. Nu vorbim de colosii LG, Samsung sau Sony, dar Sharp ne-a obisnuit cu produse electronice de calitate, la un pret acceptabil. Acelasi lucru il pot spune si despre Sharp LC-24CHF4012E, un televizor cu raportul calitate/ pret foarte bun, rezolutie High Definition, dar si sunet Dolby Digital. Pe langa faptul ca la conectivitate sta foarte bine (Slot CI+, 2 porturi HDMI, USB si Scart), trebuie sa subliniez si luminozitatea de 250 cd/m².

NEI 24NE5000

Prezent in Romania inca din anul 1993, producatorul NEI se adreseaza in principal celor care nu doresc sa plateasca multi bani pe un produs. Cat despre televizorul NEI 24NE5000, e greu sa nu fii impresionat, pentru simplu fapt ca platesti mai putin de 500 Ron si o sa primesti la schimb un televizor cu diagonala de 61 si rezolutie Full HD! Da, da. Ai citit bine, rezolutie Full HD la un televizor incredibil de ieftin. Poti considera ca si bonus Slotul CI+, timpul de raspuns de doar 5ms, dar si Tunerul Digital DVB-T, DVB-C. Un adevarat best-

Blaupunkt BLA-236/207O

Fara doar si poate, modelul BLA-236/207O este unul din cele mai ieftine televizoare din Romania (sub 500 Ron). Rezolutia lui este HD Ready pe o diagonala de 60 cm. Nu este recomandat a se folosi intr-o camera foarte mare, dar este ideal pentru dormitor, case de vacanta, bucatarie, etc. Chiar daca vorbim de un televizor foarte ieftin, acestuia nu-i lipseste Tuner-ul Diginal DVB-T/ T2/ S/ S2/ C (adica te poti uita la televizor fara sa ai cablu TV).

Orion T24/D/PIF/LED

Acest model de la Orion face concurenta serioasa televizorului NEI 24NE5000, si asta deoarece si el are rezolutie Full HD. Acum cativa ani era greu de crezut ca la pretul unui telefon entry-level (telefon de buget) iti poti cumpara azi un televizor cu rezolutie Full HD. Diagonala este de 61 cm si dispune de tehnologia LED. Un alt aspect pozitiv care trebuie mentionat este player-ul multimedia integrat (te poti uita la filme direct de pe stick)

televizoareieftine.net – cele mai ieftine televizoare intr-un singur loc. Cauti un televizor nou, dar nu ai un buget foarte mare? Ai ajuns exact unde trebuie, pentru ca noi cautam pentru tine cele mai ieftine televizoare!