Samsung 32N4002 – cel mai ieftin televizor

Samsung 32N4002 - cel mai ieftin televizor

Azi vreau sa-ti spun care este cel mai ieftin televizor de la Samsung. Am vazut la unele magazine online ca sunt si alte optiuni putin mai ieftine decat recomandarea mea, insa acolo vorbim de modele cu diagonala mai mica sau de generatie foarte veche. Asa ca azi voi vorbi despre Samsung 32N4002, cel mai ieftin televizor ce se poate cumpara in acest moment de la compania sud-coreeana.

Chiar daca vorbim de un televizor de buget, trebuie sa subliniez faptul ca acest model face parte din gama 2018, asadar vorbim de un televizor oarecum din generatia noua. Dupa cum era de asteptat, pentru ca vorbim de un televizor sub 1000 Ron si de la un producator cu nume, acest televizor nu este Smart TV. Dar acest lucru nu trebuie sa fie un impediment, pentru ca ai totusi incorporat un player multimedia, asadar vei putea rula continut video de pe o unitate de stocare externa (formatele media acceptate includ AVI, ASF, MP3, JPEG).

Diagonala este de 80 cm, cu rezolutia High Definition (1366 x 768). Imaginile si culorile sunt bune, nu exceptionale, dar in aceasta categorie de pret i-as da o nota destul de mare, si asta datorita tehnologiei Wide Color Enhancer care-si face foarte bine treaba. Sunetul este Stereo, cu o putere de 10 W si Dolby Digital Plus. Cat despre conectivitate, ai cam tot ce-ti trebuie de la un televizor: slot CI+, 2 porturi HDMI, o iesire audio digitala (optica), dar si un port USB.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]