Televizor Smart3D Sharp LC39Le650V

Televizor Smart3D Sharp LC39Le650V

Televizor Smart3D Sharp LC39Le650VVrei un televizor mare, care sa iti ofere culori vii, contrast puternic si un design deosebit si care sa nu coste extrem de multi bani? Cu siguranta, prin acest Sharp LC39Le650V ai gasit televizorul perfect pentru tine. Primul lucru care te uimeste la el este designe-ul, care este facut in asa fel incat sa fie cat mai ergonomic si sa ofere totusi un ecran urias si imagini de cea mai buna calitate.

Televizorul poate fi montat cu usurinta pe un perete si completeaza cu succes o camera moderna, de ultima generatie. Practic, toate meciurile, filmele sau videoclipurile preferate vor fi vazute la cea mai buna calitate si vor fi de-a dreptul savurate de toti cei care le urmaresc.

Ce ofera Sharp LC39Le650V?

–        Un sunet de calitate. Sunetul este deosebit de puternic, datorita celor 2 boxe de 15 W, care dispun de amplificator digital, Automatic Volume Control si Dolby Digital Plus. Te poti practic bucura de un sunet clar, de exceptie si poti chiar sa dai petreceri foarte reusite, doar cu acest televizor;

–        Video impecabil. Partea video este cea mai importanta la un televizor iar acest Sharp nu duce lipsa de calitate. Ecranul de 98 inch este suficient de mare pentru orice situatie iar calitatea Full Hd este ideala pentru orice utilizator. Rezolutia pe care o au imaginile este de 1920 x 1080 iar caracteristicile superioare permit o lumina de fundal care elimina sacadarea oricarui film si o tehnologie cu subpixeli pe panou;

–        Smart TV. Acest televizor este smart. Ce inseamna smart? Practic te poti bucura de toate calitatile internetului, fara sa ai nevoie de un computer. Poti urmari filmulete pe youtube, poti naviga pe Facebook sau chiar poti sa vorbesti pe chat-uri, inclusiv pe cele in care se poate comunica video.

Cu o varietate foarte mare de conectare la alte dispozitive, un pret mediu si functii de ultima generatie, Sharp LC39Le650V este o varianta ideala pentru orice casa.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *