Televizor LED Smart Samsung 32F5300

Televizor LED Smart Samsung 32F5300

Televizor LED Smart Samsung 32F5300Daca iti doresti un smart TV de cea mai buna calitate si vrei sa optezi pentru unul construit de o firma cu renume, poti incerca acest LED Smart de la Samsung, deoarece respecta toate normele de calitate, arata foarte bine si ofera o imagine superioara multor televizoare din clasa pe care o reprezinta.

Costul sau este destul de redus, tinand cont de performante, nedepasint 1800 de lei.

Ecranul televizorului este unul mare, cei 80 de inch facandu-l perfect pentru filme si videoclipuri la cea mai buna calitate. La calitate contribuie cu succes si rezolutia de 1920 x 1080, dar si caracteristicile superioare, precum Natural Mode Support, Wide Color Enhancer sau Film Mode, functii care completeaza o imagine deosebita.

In ceea ce priveste sunetul, acest Samsung dispune de un sistem audio Down Firing + full Range, care ofera caracteristici superioare, precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse sau Auto Volume Leveler.

Faptul ca este un Smart Tv permite foarte multe. Practic, te poti bucura de navigarea in mediul online, poti vedea filme direct pe internet sau te poti bucura de milioanele de filmulete de pe Youtube, care mai de care mai interesante. Televizorul se conecteaza la Wireless, insa poate sa se conecteze si la alte dispozitive precum laptopuri, telefoane sau tablete.
Acesta dispune de mai multi conectori, precum 2 Usb-uri 2.0, 3 porturi HDMI sau o intrare SCART, care fac posibila conectarea la orice dispozitiv de ultima generatie, cu cea mai mare usurinta.

In ciuda faptului ca ecranul este unul generos, greutatea televizorului este de doar 5.6 kg, ceea ce il face perfect pentru persoanele care stiu ca se muta frecvent dintr-o parte in alta.

Per total, Samsung 32F5300 este un televizor recomandat, care reuseste sa indeplineasca toate conditiile unui televizor de calitate, incepand cu pretul mediu si terminand cu dotarile exceptionale.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *