Televizor LED Sharp LC-39LD145V

Sharp LC-39LD145VTelevizoarele Led au devenit extrem de apreciate, si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai accesibile. Succesul lor se datoreaza fara doar si poate aspectului subtire si placut si imaginile de o calitate impresionanta.

Daca vrei sa achizitionezi un televizor led, insa nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani pe unul, poti sa optezi pentru acest Sharp LC-39LD145V, o solutie de exceptie, care nu costa mai mult de 1800 de lei si cu toate astea reuseste sa ofere un ecran mare, de aproape 100 de cm, un design placut si elegant si cateva functii care te vor uimi.

Televizorul construit de japonezi imbina pasiunea acestora pentru electronice cu precizia de care dau dovada. Astfel, este foarte bine construit si reuseste sa inglobeze toate functiile de care ai nevoie.

Pe langa o imagine de foarte buna calitate, data de ecranul Led si de tehnologia Full HD, Sharp LC-39LD145V dispune de numeroase metode de conectare. Astfel, odata ce ai achizitionat acest televizor vei descoperi o intrare pentru PC, pentru a-l putea folosi pe post de monitor, conexiune HDMI si chiar un port USB. Astfel, poti conecta fara probleme toate dispozitivele de care ai nevoie, pentru a te bucura de imagini de cea mai buna calitate.

La Sharp LC-39LD145V se poate uita toata familia, fara niciun fel de probleme. Unghiul de vizibilitate este de 178/178 grade, ceea ce face posibila urmarirea sa din aproape orice pozitie.

Serile de film vor fi deosebite datorita imaginilor clare, dar si datorita celor doua boxe de 6 W, care se aud foarte bine.

Cu dimensiuni generoase, o constructie robusta si o eleganta care ii permite sa fie pozitionat oriunde, Sharp LC-39LD145V este un televizor LED elegant, care merita toata atentia si care reuseste sa ofere tot ceea ce are un utilizator nevoie: calitate, eficienta si pret scazut.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *