Televizor LED Samsung 32F5500

Samsung 32F5500

Samsung 32F5500Samsung produce calitate pe toate fronturile. Dovada este acest televizor Samsung 32F5500, care dispune de tehnologii de ultima generatie si reuseste sa uimeasca prin calitatea imaginilor.

Nu este un televizor mare, avand o diagonala de doar 80 cm, insa reuseste sa se impuna in orice camera prin acuratete si prin sunetul clar si placut.

Calitatea imaginii este data in primul rand de tehnologia LED, dar si de caracteristicile superioare de imagine, precum Clear Motion Rate, Digital Noise Filter sau Natural Mode Suport. Toate imaginile sunt full HD iar rezolutia maxima este de 1920 x 1080.

In ceea ce priveste sunetul, acesta dispune de 2 boxe de foarte buna calitate a cate 10 W fiecare si ofera cateva caracteristici de calitate audio,precum Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pluse, dar si DTS Studio sound.

Samsung 32F5500 este un telefon care imparte. Astfel, se bucura de foarte multe variante de conectare, de la USB 2.0 pana la HDMI si o conexiune wireless, prin care poate fi conectat la internet.

Datorita faptului ca este smart TV, acesta poate sa se conecteze cu usurinta la internet, fapt ce iti da posibilitatea sa te uiti la videoclipuri direct de pe youtube, sa stai pe retelele tale preferate de socializare si sa urmaresti televiziunile preferate chiar si in mod online.

Samsung 32F5500 este un televizor usor, de doar 5.8 kg, care poate fi deplasat si pozitionat oriunde, in asa fel incat sa isi faca treaba fara niciun fel de problema. Niciun film nu ti se va mai parea neplacut si niciun meci nu va trece neobservat cu acest televizor.

In plus, il poti folosi si pe post de monitor si te poti juca pe el ultimele jocuri aparute, in asa fel incat experienta sa fie complexa si tu sa te poti bucura de un televizor de o calitate superioara.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *