Televizor LED Philips 102 cm, 40PFL3008

Televizor LED Philips 102 cm, 40PFL3008

Televizor LED Philips 102 cm, 40PFL3008Televizorul este o parte esentiala a vietii noastre, care ne aduce informatiile de zi cu zi, o parte a distractiei si destul de multa relaxare. Din acest motiv, in momentul in care te hotarasti sa faci o astfel de achizitie, trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita.

Acest Philips este unul dintre televizoarele de ora actuala, care merita privit ca o achizitie inteliganta. Prezinta un ecran mare, de 102 Cm, in asa fel incat sa poata afisa orice imagine la cea mai buna calitate si cateva tehnologii si caracteristici superioare, care il plaseaza in topul dorintelor utilizatorilor. Printre acestea se numara Perfect Motion Rate, Digital Crystal Clear sau rezolutia excelenta, de 1920 x 1080.

Imaginea nu este insa totul la acest televizor. Sunetul reprezinta si el un punct esential in tot ceea ce inseamna experienta tv, motiv pentru care dispune de doua boxe de 8 W care au caracteristici superioare, precum echilibrarea automata a volumului, bass dinamic, control al inaltelor si al joaselor sau un surround deosebit de placut.

Daca iti doresti sa conectezi televizorul la alte dispozitive pe care le ai in casa, te poti bucura de numerosi conectori, care mai de care mai interesanti. Poti folosi televizorul pe post de monitor PC, datorita intrarii cu 15 pini sau poti sa il conectezi la dispozitive cu USB. De asemenea, dispune de doua porturi HDMI si de un minijack pentru casti, in cazul incare vrei sa te bucuri de sunet perfect, fara sa deranjezi pe nimeni.

In ciuda ecranului destul de mare, dimensiunile televizorului sunt reduse. Acesta are doar 9.6 kg, putand fi deplasat cu usurinta in aproape orice imprejurare.

Cu numeroase caracteristici superioare, cu un design placut si cu un pret mediu, acest televizor este fara doar si poate una dintre cele mai bune optiuni pe care le poti avea atunci cand cauti un astfel de dispozitiv.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *