Televizor LED Horizon 99 cm, Full HD, 39HL752

Televizor LED Horizon 99 cm, Full HD, 39HL752

Televizor LED Horizon 99 cm, Full HD, 39HL752Horizon reuseste sa realizeze televizoare din ce in ce mai bune, care se incadreaza perfect in tehnologiile ultimei generatii si care pastreaza totusi o anumita categorie de pret, adica acea categoria pe care si-o permite toata lumea.

Acest Horizon 39HL752 este cu adevarat impresionant, mai ales daca tinem cont de pretul pe care il prezinta. Este construit in asa fel incat sa poata bucura orice utilizator si dispune de cateva caracteristici de exeptie:

Video

Partea video este cea care il recomanda, de fapt. Aceasta se prezinta in fata utilizatorilor cu o diagonala mare, de 99 cm si cu o rezolutie de 1920 x 1080, care face orice imagine sa se vada deosebit de clar si placut. Calitatea imaginii este Full HD iar display-ul este Direct Led, fapt ce contribuie si el la experienta superioara a utilizatorului. Televizorul prezinta si un contrast dinamic de 5000 :1 si o luminozitate de 350 de cd/mp, dar si un unghi de vizualizare de 178 / 178 care completeaza cu succes o imagine de foarte buna calitate.

Audio

O imagine video fara un sunet bun este incompleta, deoarece nu transmite aproape nimic. Horizon 39HL752 este insa construit in asa fel incat sa ofere un sunet impecabil. Acesta dispune de un sistem audio Nicam Stereo si de doua boxe RMS destul de puternice incat sa poata sa tina piept unei adevarate petreceri. Fiecare dintre boxe are o putere de 6 W. Pe langa putere, acestea prezinta si o caracteristica superioara : Dolby Digital Plus.

Conectivitate

Pentru ca televizorul sa fie complet, acesta are nevoie de o conectivitate cat mai vasta, motiv pentru care este dotat cu conexiuni Scart, Hdmi, Usb 2.0 si chiar si cu o intrare pentru PC cu 15 pini, in asa fel incat sa poata fi folosit pe post de monitor pentru calculator.

Rezultatul tuturor caracteristicilor de mai sus este un televizor placut, care are un design excelent, consuma putin si este ieftin. Ce ai putea sa vrei mai mult?

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *