Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL705

Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL705

Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL705Desi Horizon nu este o firma deosebit de cunoscuta, in ultima vreme a reusit sa se impuna pe piata televizoarelor cu cateva dispozitive cu adevarat interesante. Ceea ce recomanda televizoarele produse de aceasta firma, este fara doar si poate pretul, care este destul de redus in ciuda calitatii televizoarelor.

Acest Horizon 32HL705 spre exemplu, este o optiune ideala pentru toti cei care isi doresc un televizor care sa ofere imagini de calitate, sa aiba un design placut si totusi sa prezinte un cost ce nu depaseste 1000 de lei.

Televizorul dispune de o tehnologie LED si reuseste sa ofere cateva detalii foarte interesante in ceea ce priveste imaginea. Display-ul este unul Edge Led in timp ce luminozitatea este de 350 cd/mp. Rezolutia pe care o ofera este de 1366 x 768 iar unghiul de vizibilitate este unul generos, putand sa fie urmarit la cea mai buna calitate, de pa 176 de grade.

Dimensiunile monitorului sunt generoase, cei 81 cm fiind ideali pentru aproape orice camera.

Imaginea nu este totul insa, atunci cand vine vorba despre un televizor. Sunetul este si el unul deosebit de important, iar cei de la Horizon au stiut asta, dotand televizorul cu doua boxe RMS a cate 6 W si cu tehnologia Dolby Digital Plus.

Daca vrei sa il conectezi la alte dispozitive, o poti face cu usurinta datorita numerosilor conectori, printre care putem sa enumeram o intrare USB 2.0, o intrare component, un minijack pentru casti sau doua porturi HDMI.

Tinand cont de faptul ca este un televizor ce prezinta un consum redus de energie ( 41 W ) si o greutate mica, ceea ce il face foarte usor de mutat dintr-o locatie in alta, Horizon 32Hl705 este una dintre cele mai bune optiuni pe care le poate alege un utilizator fara prea mari pretentii in ceea ce priveste numele producatorului, insa cu pretentii atunci cand vine vorba despre calitatea produsului.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *