Cele mai bune suporturi TV de podea

Suporturile de podea reprezinta solutii deosebit de bune pentru televizoare, atunci cand nu vrei sa iti gauresti peretii pentru un suport de perete sau pur si simplu ai spatiu suficient de mult pentru a putea sa-l completezi cu un televizor pe un suport elegant. Din acest motiv, suporturile de podea joaca un rol foarte important in domeniul televizoarelor de ultima generatie.

Daca esti in cautarea unui astfel de suport, poti opta pentru unul din urmatoarele 3:

Stand TV Hama, 32″-55″

Stand TV Hama, 32"-55"Este un stand fix, foarte elegant, care poate sa fie un suport perfect pentru televizorul sau DVD-ul tau.

Accepta televizoare cu diagonala de pana la 55 de inch si cu o greutate generoasa, de pana la 40 de kg, asadar, este potrivit pentur aproape orice varianta de televizor.

Se monteaza pe podea si dispune de culoarea neagra, care este foarte eleganta si este potrivita in orice situatie. Raftul pentru DVD ii completeaza utilitatea si il face un suport excelent pentru orice casa.

button

Etajera TV Hama 23 -42 inch, Negru

Etajera TV Hama 23 -42 inch NegruEste de fapt o masa TV din sticla, care ofera eleganta si imagine deosebit de placuta in orice camera.

Este dedicata televizoarelor LCD cu ecran de pana la 42 inch. Este extrem de stabila si contine un raft pentru DVD player, receptor sau amplificator.

Cele 4 coloane de aluminiu pe care isi gasesc baza rafturile de sticla au un profil discret si placut, facand din acest raft o solutie ideala atunci cand iti doresti un suport de cea mai buna calitate pentru televizorul tau.

button

Etajera TV Hama, 23 – 42 inch, Argintiu

Etajera TV Hama, 23 - 42 inch, ArgintiuDaca iti doresti un suport deosebit de aratos pentru televizorul tau, aceasta etajera poate sa fie alegerea perfecta, in cazul in care ai un televizor de pana in 42 de inch.

Dimensiunile sale sunt reduse iar constructia este una foarte fina si placuta, potrivindu-se cu succes in orice camera. Dispune de 3 rafturi, pe care poti pune DVD-ul, televizorul si alte componente necesare acestora.

In ceea ce priveste greutatea suportata, nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece etajera de la Hama reuseste sa sustina pana la 65 de kg fara nicio problema.

button

Atunci cand optezi pentru o etajera sau un suport de podea, asigura-te ca poate suporta greutatea televizorului tau, ca este destul de mare pentru acesta si evident, ca se incadreaza in bugetul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *