Cele mai bune suporturi TV de perete

Televizoarele de ultima generatie sunt extrem de flexibile, ofera imagini si sunete de cea mai buna calitate, insa au o problema: sunt voluminoase. Acest lucru nu este rau, ba este chiar un lucru extrem de bun, insa privit in ansamblu este o adevarata problema, deoarece un televizor nu poate sa fie pus pe noptiera pe care era pus televizorul de acum 20 de ani.

Din acest motiv, au aparut diversele suporturi pentru perete, pentru tavan si pentru podea, care au rolul de a sustine televizorul si de a-i oferi o imagine cat mai placuta si mai eleganta. Daca ti-ai cumparat un televizor de ultima generatie si vrei sa il fixezi undeva in casa, iata un top al suporturilor de perete cu cele mai mari sanse de a fi pe placul tau:

Suportul Tv Barkan 21 H B

Suportul Tv Barkan 21 H BEste un suport care nici nu se va vedea odata ce a fost montat si ceea ce este foarte atragator este faptul ca nu costa mai mult de 70 de lei.

Acesta poate sa suporte televizoare de pana la 37 de inch, suporta greutati impresionante, de pana la 40 de kg si dispune de o inclinare verticala care te va ajuta foarte mult in momentul in care incerci sa reglezi pozitia televizorului.

Suportul ofera o distanta fata de perete de 75 mm si este negru, in asa fel incat sa fie potrivit pentru absolut orice incapere.

button

Suport Tv de perete Barkan E20

Suport Tv de perete Barkan E20Este un suport de perete dedicat unei singure categorii de televizoare, cele de 37 de inch.

Este extrem de rezistent, este realizat in culoarea neagra si se potriveste pe orice perete, sustinand orice televizor de ultima generatie. Rezistenta sa este data de cele 40 de kg pe care le poate sustine in timp ce prinderea se face fix, direct in perete.

La un pret de pana in 50 de lei, acest suport de perete este ideal pentru toti cei cu televizoare de 40 de inch.

button

Suport de perete Hama 84424

Suport de perete Hama 84424Acest suport de perete este dedicat unei plaje foarte largi de televizoare, cu diagonale intre 10 inch si 37 de inch.

Este elegant si este vopsit negru, ceea ce il face deosebit de placut vederii. Din pacate insa, nu se va prea vedea, deoarece sustine televizorul si toata atentia va fi asupra acestuia. Greutatea maxima pe care o suporta este de 25 kg iar distanta maxima fata de perete este de 20 de mm, suficient de mult pentru a lasa televizorul sa isi faca treaba ca la carte.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *