Cele mai bune suporturi de videoproiectoare

Atunci cand vrei o imagine cat mai mare, care sa te multumeasca ori de cate ori vrei sa te uiti la un film de calitate, la un meci sau pur si simplu sa urmaresti filmulete pe Youtube, poti apela la un videoproiector in detrimentul unui televizor, care iti proiecteaza imaginile preferate pe tot peretele si iti ofera experiente deosebite. Pentru montarea videoproiectorului intr-o pozitie buna insa, ai nevoie de un suport de tavan, care sa poata oferi flexibilitate, sa fie ieftin si evident, sa arate bine.

Iata un top al celor mai bune suporturi de tavan pentru videoproiectoare:

Sopar Sky-302

Sopar Sky-302Este un suport de tavan extrem de elegant, care face orice videoproiector sa se incadreze fara probleme chiar si in cele mai deosebite ambiente.

Desi este fix, ofera o inclinare orizontala de 360 de grade, ceea ce il face perfect pentru o aranjare corecta a videproiectorului. Inaltimea sa este de 220 mm iar culoarea este argintie, o culoare potrivita oriunde.

In ceea ce priveste greutatea suportata, acest suport pentru videoproiector suporta pana la 15 kg.

button

Barkan 90.S

Barkan 90.SAcest suport pentru videoproiector se evidentiaza in primul rand prin simplitatea cu care este construit.

Este argintiu, foarte mic si reuseste sa sustina orice videoproiector de pana in 11 kg, fara absolut nicio problema. Este un suport reglabil si dispune de inclinare verticala de 30 de grade si de inclinare orizontala de pana la 360 de grade.

Pastreaza o distanta fata de perete de pana la 115 mm iar costul sau este unul mediu, fiind ideal pentru cei pretentiosi.

button

Sopa Tapa 23054

Sopa Tapa 23054Este un suport ideal care se axeaza pe culoarea alb si se instaleaza deosebit de usor.

Acesta ofera o inclinare orizontala de pana la 10 grade si verticala de pana la 20 de grade, ceea ce il face extrem de fiabil pentru orice proiector. Datorita inclinarii, te poti bucura de imagini aranjate perfect pe perete si de seri de film cu adevarat deosebite. Greutatea maxima pe care o suporta acest suport de tavan este de 12 kg, suficient chiar si pentru cele mai grele proiectoare.

Evident, pretul este si el important, insa nu este un motiv de ingrijorare, deoarece costa putin peste 100 de lei.

button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *